Vliegen naar IJsland

Vliegen is de gemakkelijkste wijze om naar IJsland te reizen. Icelandair vliegt in het hoogseizoen vier keer per week tussen Amsterdam Schiphol en Kevlavík (40 kilometer ten westen van Reykjavík). De vliegtijd bedraagt drie uur. Er zijn diverse vliegmaatschappijen waarmeer u kunt vliegen naar IJsland.

Amsterdam - reykjavik

Vanaf Amsterdam Schiphol vliegt alleen de IJslandse maatschappij Icelandair (6 x per week).

Iceland Express

Daarnaast is er een mogelijkheid om via Duitsland te vliegen met LTU. Sinds vorig jaar vliegt er ook een low cost maatschappij naar IJsland: Iceland Express vliegt dagelijks voor zeer gunstige tarieven vanaf Londen Stansted en Kopenhagen Kastrup, eventueel te combineren met een Transavia vlucht van resp. Amsterdam Schiphol en Rotterdam Airport.
Iceland Express

Luchthaven Reykjavik

U landt altijd op de moderne luchthaven nabij Keflavik. Vanaf daar rijdt u per huurauto of per bus in zo'n 40 minuten naar Reykjavik centrum. De bus stopt bij alle grote hotels en het is mogelijk om een kaartje in de bus te kopen. Kosten ca. 12 euro per enkele reis per persoon.

Vliegen naar Groenland

Vanaf de luchthaven in Reykjavik zelf, kunt u eenvoudig per binnenlandse vlucht naar alle uithoeken van het eiland vliegen. Tevens zijn er dagelijkse vluchten naar Groenland.

Websites

Vliegtickets.nl
 
tips ijsland

Waar kunt u uw vakantie naar IJsland boeken?


Wij zetten voor u enkel aanbieders van last minute reizen naar IJsland op een rijtje.

BBI is bekend van haar reizen naar alle Scandinavische en Noordelijke landen. Ze hebben een zeer uitgebreid aanbod naar IJsland. Misschien wel het grootste aanbod in de markt.

De Jong Intra biedt momenteel erg leuke en goedkope stedentrips aan naar IJsland.

Goedkope of Mooi Hotel

Booking heeft momenteel extreem goede aanbiedingen.

Stedentrip Reykjavik

Stedentrips Reykjavik
Webmedie.dk Webdesign Joomla CMS Hjemmeside